25 d’abr. 2013

23 d'Abril - Sant Jordi

No penseu que m'he oblidat de la diada de Sant Jordi. Aixó és impossible. És un dia especial, perquè veig que els carrers s'omplen de cultura. Hi ha  llibres a tot arreu, de totes les mides, de tots els continguts, de tots els idiomes. És fantàstic, no ho trobeu així?.
Passejant i caminant, fent- me lloc entre tanta gent, amb la meva filla al costat, vam trobar cada una un llibre, i els vam comprar.
No faig una recomanació, només comparteixo el que trobo al meu camí. Espero que us agradi, i, si voleu, em podeu dir quin heu triat vosaltres.

UN DRAC DE LLEGENDA.
Maria Jesús Ortega
Editorial Barcanova
 Amb aquest llibre podràs divertir-te llegint la llegenda de sant Jordi i el drac i crear els personatges que hi intervenen: el drac, el cavaller i la princesa. A més del conte, trobaràs tot el procés d'elaboració d'aquestes figures i també els patrons per fer els vestits i algunes parts de la figura del drac. Molts dels materials que fem servir segur que els tens a casa: taps de suro, roba, cartolina, llana… T'ho passaràs molt bé! 

GUESS HOW MUCH I LOVE YOU
Sam McBrathney/ Anita Jeram (Il.)
Editorial Walker Books
Escrit en anglès. Sometimes when you love someone very, very much, you want to find a way of describing how great your feelings are. But, as Little Nutbrown Hare and Big Nutbrown Hare discover, love is not an easy thing to measure!

Una pinzellada

Extret de Youtube per rockfall696